Crispy buffalo wings

Crispy buffalo wings

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Klassinen buffalo-siipikastike kruunaa myös rapeat ja tuliset Kariniemen Kananpojan Crispy hot Wings -kanansiivet. Aitoon tunnelmaan pääsee sekoittamalla kastikkeen buffalo-kastikkeesta ja voista, mutta oikaisemaan pystyy käyttämällä valmista siipikastiketta.

30 min

2 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Crispy hot wings 700 g

1 dl buffalo-kastiketta, esim. Frank's hot wing sauce
3 rkl kylmää suolatonta voita

Savupaprikadippi:

1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
2 rkl kermaviiliä
1 tl savupaprikajauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl sitruunamehua
rouhittua mustapippuria

Viimeistelyyn:

vihreää chiliä
kevätsipulia


Resepti

Sekoita savupaprikadipin ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan.

Levitä kanansiivet uunipellille ja paista 250-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Kuumenna buffalo-kastike pienessä kattilassa. Sekoita joukkoon kylmä voi koko ajan sekoittaen. Kun voi on emulgoitunut kastikkeeseen, sekoita kastike paistettujen siipien joukkoon.

Tarjoa buffalo-siivet savupaprikadipin kera. Viimeistele annos viipaloidulla kevätsipulilla ja vihreällä chilillä.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon