Crispy buffalo wings
Klassinen buffalo-siipikastike kruunaa myös rapeat ja tuliset Kariniemen Kananpojan Crispy hot Wings -kanansiivet. Aitoon tunnelmaan pääsee sekoittamalla kastikkeen buffalo-kastikkeesta ja voista, mutta oikaisemaan pystyy käyttämällä valmista siipikastiketta.
2 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Crispy hot wings 700 g
1 dl buffalo-kastiketta, esim. Frank's hot wing sauce
3 rkl kylmää suolatonta voita
Savupaprikadippi:
1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
2 rkl kermaviiliä
1 tl savupaprikajauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl sitruunamehua
rouhittua mustapippuria
Viimeistelyyn:
vihreää chiliä
kevätsipulia
Resepti
Sekoita savupaprikadipin ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan.
Levitä kanansiivet uunipellille ja paista 250-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Kuumenna buffalo-kastike pienessä kattilassa. Sekoita joukkoon kylmä voi koko ajan sekoittaen. Kun voi on emulgoitunut kastikkeeseen, sekoita kastike paistettujen siipien joukkoon.
Tarjoa buffalo-siivet savupaprikadipin kera. Viimeistele annos viipaloidulla kevätsipulilla ja vihreällä chilillä.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon