Crispy chicken burger
Rapsakka kanaburgeri saa raikkaan twistin currypikkelöidystä paprikasta ja chilimajoneesista. Kananpojan paneroidut pihvit ovat oivallinen ja nopea raaka-aine näihin burgereihin.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paneroidut pihvit 300 g
4 kpl burgeribriosseja
4 rkl chilimajoneesia esim. Felix
4 cheddar-viipaletta
4 viipaletta tomaattia
rypsiöljyä paistamiseen
Currypikkelöity paprika:
1 keltainen paprika
1 pieni sipuli
1 rkl Via Tuoremaustetahna Yellow Currya
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl sinapinsiemeniä
1 rkl rypsiöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Viipaloi paprika ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuullota viipaleet rypsiöljyssä, kunnes ne alkavat pehmenemään. Lisää mukaan maustetahna, etikka ja sinapinsiemenet. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut ja seos on hillomainen. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Jäähdytä.
Paista kanapihvit pienessä määrässä rypsiöljyä molemmin puolin rapeiksi. Kuumenna sämpylät ja kokoa burgerit.
-
Laktoositon