Crispy chicken burger

Crispy chicken burger

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Rapsakka kanaburgeri saa raikkaan twistin currypikkelöidystä paprikasta ja chilimajoneesista. Kananpojan paneroidut pihvit ovat oivallinen ja nopea raaka-aine näihin burgereihin.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paneroidut pihvit 300 g

4 kpl burgeri briossia
4 rkl chilimajoneesia esim. Felix
4 cheddarviipaletta
4 viipaletta tomaattia
rypsiöljyä paistamiseen

Currypikkelöity paprika:

1 keltainen paprika
1 pieni sipuli
1 rkl Via Tuoremaustetahna Yellow Curry
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl sinapinsiemeniä
1 rkl rypsiöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Viipaloi paprika ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuullota viipaleet rypsiöljyssä, kunnes ne alkavat pehmenemään. Lisää mukaan maustetahna, etikka ja sinapinsiemenet. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut ja seos on hillomainen. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Jäähdytä.

Paista kanapihvit pienessä määrässä rypsiöljyä molemmin puolin rapeiksi. Kuumenna sämpylät ja kokoa burgerit.

  • Laktoositon Laktoositon