Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Delipihvit folionyytissä, misomarinoidut porkkanat ja kesäkurpitsat

Delipihvit folionyytissä, misomarinoidut porkkanat ja kesäkurpitsat

icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tirisevä ja herkullinen resepti on laittaa kanaruoan ainekset folionyyttiin ja sitten grillaamaan.

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kanalassa kuoriutunut kananpojan delipihvi jogurtti-valkosipuli 490 g

4 kookasta porkkanaa
2 pientä kesäkurpitsaa
2-3 nippusipulin tai kevätsipulinvartta

 

Kastike:
1 ½ rkl misotahnaa
1 ½ rkl soijaa
2 rkl hunajaa
3 rkl seesaminsiemenöljyä


Resepti

Marinoi delipihvit jogurtti-valkosipulikastikkeessa.

Pese ja kuori porkkanat. Huuhtele kesäkurpitsa. Höylää kasvikset mandoliinilla, juustohöylällä tai kuorimaveitsellä ohuiksi viipaleiksi kulhoon. Lisää suikaloidut sipulin varret.

Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja nostele kasvisten joukkoon.

Kokoa neljän folionyytin pohjalle misokasvikset ja nosta päälle pihvit. Sulje nyytit ja grillaa, kunnes pihvit ovat kypsyneet, noin 15 minuuttia.

  • Gluteeniton Gluteeniton
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.