Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Delipihvit, sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh ja Ras el hanout -kastike

Delipihvit, sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh ja Ras el hanout -kastike

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tirisevän Kanalassa kuoriutunut Kananpojan Delipihvin voi valmistaa monella tavalla ja tarjota erilaisten lisukkeiden kanssa. Kesäjuhliin sopivat marinoidut ja grillatut Delipihvit kukkaali-taboulehin kanssa. Jos kaipaat annokseen tulisuutta lisää Ras el hanout -kastiketta. 

Huippukokki Teemu Laurell laati tämän reseptin Kariniemen Kotiseutupäivä -tapahtumaa varten

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kanalassa kuoriutunut kananpojan delipihvi sitruuna-parmesaani 490 g


Sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh: 


200g couscousia
1 kokonainen kukkakaali hienonnettuna
1 pss sahramia
4 rkl oliiviöljyä
1 sitruuna
1 pnt minttua
Suolaa ja pippuria 
 

Ras el hanout -kastike:

1 pussi Ras el hanout mausteseosta (36g)
1 pieni pullo vaahterasiirappia (2 dl)
½ sitruunan mehu

Kourallinen yrttejä koristeluun


Resepti

Paista Delipihvit kypsäksi kuumalla grillillä molemmin puolin, yhteensä 5-10 minuuttia. Sivele pakkauksen maustekastiketta grillauksen aikana pihvien päälle, maku jää lihan pintaan antaen lihan omalle maulle tilaa.

Tutustu myös muihin tapoihin grillata Kanalassa kuoriutunut Kananpojan Delipihvit. 

Sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh: 

Keitä couscous paketin ohjeen mukaan kypsäksi. Hienonna kukkakaalin nuput veitsellä hienoksi muruksi. Laita oliiviöljy sekä sahrami paistinpannulle. Lämmitä seosta pannulla, kunnes sahrami liukenee oliiviöljyyn. Lisää tämän jälkeen kukkakaalimuru ja kuullota niitä hetki. Lisää kukkakaali keitetyn couscousin joukkoon.

Mausta taboulehia suolalla, sitruunanmehulla sekä hienonnetuilla yrteillä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sitruunamehua.

Ras el hanout -kastike:

Yhdistä Ras el hanout -kastikkeen aineet keskenään.

Asettele kreikkalaiset vartaat ja tabouleh lautasille. Kaada päälle Ras el Hanout -kastike ja koristele annokset yrteillä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.