Emännän uunikanaa ja curryriisiä
Laita samaan vuokaan koko ateria ja työnnä uuniin muhimaan. Kariniemen emäntä vinkkaa, että broilerin kypsyessä voit vaikka vastaanottaa vieraat ja nostaa sitten ruoan suoraan uunista pöytään.
5-8 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu n. 1 kg
1 rkl suolaa
1 tl mustapippuria
6 dl riisiä (esim. basmati)
8 dl vettä
2 sipulia pilkottuina/200 g sipulikuutioita (pakaste)
400 g tomaattimurskaa
1 rkl punaista currytahnaa
2 tl suolaa
1 prk ananaspaloja omassa mehussaan
tuoretta korianteria
Resepti
Mausta kananpoika suolalla ja pippurilla. Sekoita keskenään muut ainekset korianteria lukuun ottamatta. Kaada seos uunivuokaan ja laita päälle rintaleikkeet nahkapuoli ylöspäin. Pistä vuoka 200-asteiseen uuniin 45-60 minuutiksi. Anna ruoan vetäytyä hetki ja koristele sitten korianterin lehdillä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen