Espanjalainen munakas
Ruokaisa kanamunakas valmistuu nopeasti. Käytä broilerin kanssa kasviksia oman makusi mukaan.
2-3 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 kpl Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
2 rkl rypsiöljyä
2 keskikokoista kypsää perunaa
5-7 miniluumutomaattia
1 pieni sipuli
pala keltaista paprikaa
pala kesäkurpitsaa
1 valkosipulinkynsi
2 rkl öljyä
5 munaa
2 rkl kermaa tai vettä
1 dl juustoraastetta
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
tuoretta timjamia
Resepti
Kuumenna öljy pannulla ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Paloittele kypsät perunat lohkoiksi ja puolita miniluumutomaatit.
Kuori ja viipaloi sipuli, paloittele paprika ja kesäkurpitsa.
Hienonna valkosipulinkynsi.Lisää kasvikset pannulle. Kääntele muutaman minuutin ajan.
Sekoita munat, kerma tai vesi, juustoraaste, rouhittua mustapippuria ja ripaus suolaa keskenään.
Kaada munaseos pannulle ja anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä, kunnes munakasmassa on kokonaan hyytynyt.
Koristele tuoreella timjamilla.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Kevytsuolainen
-
Runsasproteiininen