Fajita Chicken Bowl

Fajita Chicken Bowl

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Trendikkäät bowlit eli kulhot ovat olleet pinnalla jo useamman vuoden, eikä suosio tunnu laantuvan. Ja miksipä laantuisikaan. Bowlit ovat helppoja valmistaa ja nyt myös todella nopeita valmiiksi kypsien Kariniemen Kananpojan Fajitas suikaleiden avulla.

25 min

2-3 annosta

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fajitas suikale 200 g

3 dl kypsää ja jäähdytettyä kvinoaa
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 syöntikypsä avokado
10 cm pätkä kurkkua

Chipotle dressing:

1 dl majoneesia
1 dl jogurttia
1 rkl chipotle-tahnaa
1 valkosipulin kynsi raastettuna
rouhittua mustapippuria


Resepti

Sekoita dressingin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä hetki.

Suikaloi kurkku ”spagetiksi” mandoliinilla tai veitsellä. Puolita tomaatit. Kuori ja poista kivi avokadosta. Leikkaa avokado viipaleiksi. Paista Kariniemen Kananpojan Fajitas suikaleet pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kuumiksi.

Jaa kvinoa kulhoihin. Asettele täytteet kvinoan päälle sektoreihin ja tarjoa chipotle dressingin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon