Fajita Chicken Bowl
Trendikkäät bowlit eli kulhot ovat olleet pinnalla jo useamman vuoden, eikä suosio tunnu laantuvan. Ja miksipä laantuisikaan. Bowlit ovat helppoja valmistaa ja nyt myös todella nopeita valmiiksi kypsien Kariniemen Kananpojan Fajitas suikaleiden avulla.
2-3 annosta
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fajitas suikale 200 g
3 dl kypsää ja jäähdytettyä kvinoaa
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 syöntikypsä avokado
10 cm pätkä kurkkua
Chipotle dressing:
1 dl majoneesia
1 dl jogurttia
1 rkl chipotle-tahnaa
1 valkosipulin kynsi raastettuna
rouhittua mustapippuria
Resepti
Sekoita dressingin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä hetki.
Suikaloi kurkku ”spagetiksi” mandoliinilla tai veitsellä. Puolita tomaatit. Kuori ja poista kivi avokadosta. Leikkaa avokado viipaleiksi. Paista Kariniemen Kananpojan Fajitas suikaleet pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kuumiksi.
Jaa kvinoa kulhoihin. Asettele täytteet kvinoan päälle sektoreihin ja tarjoa chipotle dressingin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon