Gochujang-kanakastike
Korealaisella gochujang-chilitahnalla viimeistelty kanakastike on koukuttava ja nopea kanaherkku. Mikäli kaapissa on kuohu- tai ruokakermaa, voi kookoskerman hyvin korvata sillä. Hunajamarinoidut isot fileesuikaleet sopivat miedosti tuliseen gochujang-kastikkeeseen täydellisesti, ja mikä parasta, ruoka valmistuu sukkelaan.
6 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
4 dl kookoskermaa
1 sipuli kuutioituna
1 tl currya
1 rkl gochujang-chilitahnaa
Lisäksi:
rypsiöljyä paistamiseen
korianteria
Resepti
Ruskista kanasuikaleet ja sipuli pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle kerma sekä gochujang-chilitahna. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on sopivan paksua. Viimeistele kastike korianterilla.
Tarjoa kanakastike riisin tai nuudeleiden kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon