Gochujang-kanakastike

Gochujang-kanakastike

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Korealaisella gochujang-chilitahnalla viimeistelty kanakastike on koukuttava ja nopea kanaherkku. Mikäli kaapissa on kuohu- tai ruokakermaa, voi kookoskerman hyvin korvata sillä. Hunajamarinoidut isot fileesuikaleet sopivat miedosti tuliseen gochujang-kastikkeeseen täydellisesti, ja mikä parasta, ruoka valmistuu sukkelaan.

25 min

6 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g

4 dl kookoskermaa
1 sipuli kuutioituna
1 tl currya
1 rkl gochujang-chilitahnaa

Lisäksi:

rypsiöljyä paistamiseen
korianteria


Resepti

Ruskista kanasuikaleet ja sipuli pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle kerma sekä gochujang-chilitahna. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on sopivan paksua. Viimeistele kastike korianterilla.

Tarjoa kanakastike riisin tai nuudeleiden kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon