Gochujang-kanakastike

Gochujang-kanakastike

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Korealaisella gochujang-chilitahnalla viimeistelty kanakastike on koukuttava ja nopea kanaherkku. Mikäli kaapissa on kuohu- tai ruokakermaa, voi kookoskerman hyvin korvata sillä. Hunajamarinoidut isot fileesuikaleet sopivat miedosti tuliseen gochujang-kastikkeeseen täydellisesti ja mikä parasta, ruoka valmistuu sukkelaan.

25 min

6 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunaja isot fileesuikaleet 750 g

4 dl kookoskermaa
1 sipuli kuutioituna
1 tl currya
1 rkl gochujang -chilitahnaa

Lisäksi:

rypsiöljyä paistamiseen
korianteria


Resepti

Ruskista kanasuikaleet ja sipuli pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle kerma sekä gochujang. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on sopivan paksua. Viimeistele kastike korianterilla.

Tarjoa kanakastike riisin tai nuudeleiden kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon