Grillattua kanaa, paprikaa ja cheddar-nachoja
Kariniemen Minuuttipihvit on nopea valmistaa grillissä. Valitse broilerin seuraksi vaikkapa maissintähkiä.
4-6 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g
4 esikypsennettyä maissintähkää
2 rkl valmista BBQ-kastiketa
3 eriväristä paprikaa
2 rkl kapriksten lientä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 pussi nachoja
100 g raastettua cheddarjuustoa
½ tl savupaprikajauhetta
Resepti
Valele maissintähkät BBQ-kastikkeella. Leikkaa paprikat suurkisi lohkoiksi.
Sekoita kastikkeeksi kapris, kapristen liemi, hunaja ja murskattu valkosipulinkynsi.
Sekoita keskenään nachot, raastettu cheddar ja paprikatäyte ja kääri seos löysään folioon.
Grillaa Minuuttipihvit, maissit ja paprikat, Nosta myös nacho-nyytti grilliin, jotta juusto sulaa.
Nosta grillatut paprikat vädille ja kaada kastike päälle. Nauti Minuuttipihvit grillattujen paprikoiden, maissintähkien ja cheddarjuusto-nachojen kanssa.
Vinkki: Voit halutessasi valella Minuuttipihvit valmiilla grillauskastikkeella grillauksen aikana.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen