Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillattua kanakebabvarrasta, chipotle-majoneesia ja marinoitua fenkolia

Grillattua kanakebabvarrasta, chipotle-majoneesia ja marinoitua fenkolia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan kebabvartaat valmistuvat nopeasti, että voit keskittyä lisukkeisiin. Chipotle-chilit tuovat tulisen potkun lisäksi häivähdyksen savuisuutta majoneesidippiin. Marinoitu fenkoli vie kielen mennessään, joten sitä kannattaa valmistaa tupla-annos.

25 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan kebabvarras 320 g


Chipotle-majoneesi: 

3dl täysmajoneesi Hellmanssia 
2rkl kuivattuja chipotle-chilejä jauhettuna tai valmista chipotle-jauhetta
1/2 sitruunan mehu
Suolaa ja pippuria maun mukaan

Marinoitu fenkoli:

2 kpl fenkolia
2-3 rkl oliiviöljyä 
1/2 sitruunan mehu
Suolaa ja pippuria maun mukaan


Resepti

Paista vartaat kypsäksi grillissä noin 10-15 minuuttia miedolla lämmöllä välillä käännellen.

Chipotle-majoneesi: 

Sekoita majoneesiin huolellisesti chipotle-jauhe ja sitruunanmehu. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Marinoitu fenkoli:

Pese fenkolit huolellisesti ja poista hieman fenkolin vihreää osaa. Leikkaa fenkolista veitsellä tai mandoliinilla ohuita lastuja. Laita leikatut fenkolit kylmään veteen, etteivät ne tummu. Valuta leikatut fenkolit siivilän läpi. Mausta oliiviöljyllä, sitruunanmehulla sekä suolalla ja sekoita.

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.