Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillattua kananpoikaa ja pimientos de padrón -paprikoita

Grillattua kananpoikaa ja pimientos de padrón -paprikoita

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Grillatut minuuttipihvit ja minipaprikat saavat mainion kastikkeen Mandarin Españolin marinadista. Älä siis heitä marinadia hukkaan vaan jalosta siitä helposti kuohkea kastike.

30 min

5-6 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Español 760 g

500 g minipaprikoita (pimientos de padrón)
½ dl kuohukermaa
4 rkl voita
suolaa
oliiviöljyä tarjoiluun


Resepti

Valuta minuuttipihvien marinadi kattilaan. Lisää mukaan kerma. Kiehauta ja anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Vähennä lämpöä ja sekoita sauvasekoittajalla mukaan kylmä voi.

Grillaa minuuttipihvit kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pinta pisaroi ja ne ovat mehukkaan kypsiä. Pidä lämpöisinä.

Laita paprikat kokonaisina kuumaan grilliin ja grillaa noin 4 minuuttia välillä käännellen, kunnes saat kauniin grillivärin. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä.

Tarjoa minuuttipihvit grillattujen minipaprikoiden ja marinadista tehdyn kermaisen kastikkeen kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.