Grillattua kananpoikaa, kurkumariisiä ja mojokastiketta
Onko iso nälkä tai vaihtoehtoisesti iso poppoo kokoontumassa kesän kuumimpiin grillibileisiin? Laita Kananpojan Grilliboxi Caribbean Hot -pakkauksen koipipalat, reidet sekä siivet grilliin ja olet jo voiton puolella.
6-8 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Grilliboxi n. 1,7 kg
1 ananas
5 dl basmatiriisiä
2 tl kurkumaa
1 l mietoa kanalientä
Lisäksi:
1,5 dl mojokastiketta (linkki reseptiin sivupalkissa)
Resepti
Liota riisiä kylmässä vedessä tunnin ajan. Kuumenna grilli. Grillaa reisipaloja noin 20 minuuttia välillä käännellen ja lisää grilliin siivet ja koipipalat. Jatka grillausta välillä käännellen 20 minuuttia, kunnes liha on pehmeää ja saanut kauniin grillauspinnan. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan kanaliemessä. Lisää loppuvaiheessa mukaan kurkuma.
Kuori ananas ja leikkaa se pystysuunnassa neljään osaan. Leikkaa ananaksen keskustan kova osa pois ja grillaa neljännekset molemmin puolin. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoa grillatun kananpojan, kurkumariisin ja mojokastikkeen kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon