Grillattua kananpoikaa, lämmintä kukkakaalisalaattia ja hunaja-timjamijogurttia

Grillattua kananpoikaa, lämmintä kukkakaalisalaattia ja hunaja-timjamijogurttia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Grillattu appelsiinilla ja salsalla maustettu kananpoika ja lämmin kukkakaalisalaatti ovat lyömätön yhdistelmä. Voiko kaunista kesäpäivää paremmin viettää? Meidän mielestämme ei oikein voi.

40 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Appelsiini-salsa 350 g

1 kukkakaali
1 pieni nippu kevätsipulia
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
pieni nippu lehtipersiljaa

Hunaja-timjamijogurtti:

2 dl kreikkalaista jogurttia
½ sitruunan mehu
½ ruukkua korianteria
rouhittua mustapippuria
1 rkl hunajaa

Lisäksi:

rypsiöljyä


Resepti

Pilko kukkakaalista nuput irralleen ja pyörittele palat rypsiöljyssä. Grillaa kukkakaalit kuumassa grillissä nopeasti napakan kypsiksi ja siirrä ne sitten tarjoiluastiaan. Silppua kevätsipuli ja lehtipersilja joukkoon. Sekoita mukaan paahdetut pinjansiemenet, sitruunan raastettu kuori, mustapippuri, oliiviöljyä sekä suola. Sekoita.

Sekoita hunaja-timjamijogurtin ainekset keskenään.

Grillaa Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvit kypsiksi kuumassa grillissä noin 2 minuuttia per puoli ja anna vetäytyä foliossa hetken aikaa ennen tarjoilua.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon