Grillattua kananpoikaa, lämmintä kukkakaalisalaattia ja hunaja-timjamijogurttia
Grillattu oliiveilla ja pestolla maustettu kananpoika ja lämmin kukkakaalisalaatti ovat lyömätön yhdistelmä. Voiko kaunista kesäpäivää paremmin viettää? Meidän mielestämme ei oikein voi.
4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi oliivi-pesto 350 g
1 kukkakaali
1 pieni nippu kevätsipulia
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
pieni nippu lehtipersiljaa
Hunaja-timjamijogurtti:
2 dl kreikkalaista jogurttia
½ sitruunan mehu
½ ruukkua korianteria
½ ruukkua timjamia
rouhittua mustapippuria
1 rkl hunajaa
Lisäksi:
rypsiöljyä
Resepti
Pilko kukkakaalista nuput irralleen ja pyörittele palat rypsiöljyssä. Grillaa kukkakaalit kuumassa grillissä nopeasti napakan kypsiksi ja siirrä ne sitten tarjoiluastiaan. Silppua kevätsipuli ja lehtipersilja joukkoon. Sekoita mukaan paahdetut pinjansiemenet, sitruunan raastettu kuori, mustapippuri, oliiviöljyä sekä suola. Sekoita.
Sekoita hunaja-timjamijogurtin ainekset keskenään.
Grillaa Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvit kypsiksi kuumassa grillissä noin 2 minuuttia per puoli ja anna vetäytyä foliossa hetken aikaa ennen tarjoilua.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon