Grillattua kananpoikaa, ponzu-kesävihanneksia ja soija-seesamidressing

Grillattua kananpoikaa, ponzu-kesävihanneksia ja soija-seesamidressing

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kasvisnyytti is back! Yhdeksänkymmentäluvulla suosionsa huipulla olleet kasvisnyytit saavat tässä reseptissä uuden fiiliksen Aasia-makujen muodossa.

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Hunaja-Inkivääri 620 g

1 nippu retiisejä
150 g varhaisporkkanoita
1 ½ dl tuoreita herneitä
100 g sokeriherneitä
½ ruukkua korianteria
1 ½ dl ponzua
2 tl voita

Soija-seesami-dressing:

1 dl majoneesia
2 tl soijaa
2 tl seesamiöljyä
1 valkosipulinkynsi raastettuna


Resepti

Jaa vihannekset herneitä lukuun ottamatta tasaisesti kahteen folionyyttiin. Kaada ponzu nyyttien pohjalle. Laita mukaan voinokareet ja sulje nyytit tiiviisti. Laita nyytit grilliin ja kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes vihannekset ovat napakan kypsiä. Sekoita mukaan herneet.

Grillaa Minuuttipihvejä kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes kananpoika on mehevän kypsää. Anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.

Sekoita soija-seesami-dressingin ainekset keskenään.

Tarjoa grillatut Minuuttipihvit ponzu-kesävihannesten ja soija-seesami-dressingin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon