Grillattua kananpoikaa, ponzu-kesävihanneksia ja soija-seesamidressing
Kasvisnyytti is back! Yhdeksänkymmentäluvulla suosionsa huipulla olleet kasvisnyytit saavat tässä reseptissä uuden fiiliksen Aasia-makujen muodossa.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g
1 nippu retiisejä
150 g varhaisporkkanoita
1 ½ dl tuoreita herneitä
100 g sokeriherneitä
½ ruukkua korianteria
1 ½ dl ponzua
2 tl voita
Soija-seesami-dressing:
1 dl majoneesia
2 tl soijaa
2 tl seesamiöljyä
1 valkosipulinkynsi raastettuna
Resepti
Jaa vihannekset herneitä lukuun ottamatta tasaisesti kahteen folionyyttiin. Kaada ponzu nyyttien pohjalle. Laita mukaan voinokareet ja sulje nyytit tiiviisti. Laita nyytit grilliin ja kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes vihannekset ovat napakan kypsiä. Sekoita mukaan herneet.
Grillaa Minuuttipihvejä kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes kananpoika on mehevän kypsää. Anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.
Sekoita soija-seesami-dressingin ainekset keskenään.
Tarjoa grillatut Minuuttipihvit ponzu-kesävihannesten ja soija-seesami-dressingin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon