Grillattua kananpoikaa, tomaatti-pastasalaattia ja mojokastiketta
Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Españolin lisukkeena maistuu takuuvarma ja kesäinen pastasalaatti. Mojokastikkeella kruunattu Minuuttipihvi ja raikas pastasalaatti ovat kesäpäivän pelastus.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Español 760 g
310 g pastaa, esimerkiksi farfallea
5 valkosipulin kynttä
400 g keltaisia ja punaisia kirsikkatomaatteja
1 kourallinen kalamata-oliiveja paloiteltuna
2 rkl ruohosipulia silputtuna
1 ruukku basilikaa hienonnettuna
½ kurkku kuutioituna
4 rkl valkoviinietikkaa
1 dl laadukasta oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
1,5 dl mojokastiketta (linkki reseptiin sivupalkissa)
Resepti
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä kylmällä vedellä. Sekoita pasta, kirsikkatomaatit, oliivit ja kurkku isossa kulhossa.
Hiero valkosipuli morttelissa hienoksi tahnaksi. Lisää mukaan ruohosipuli, basilika, etikka, suola, mustapippuri ja oliiviöljy. Sekoita hyvin ja sotke pastasalaatin joukkoon.
Grillaa Kananpojan Minuuttipihvejä kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pinnat alkavat pisaroimaan. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
-
Laktoositon