Grillattua kananpoikaa, tomaatti-pastasalaattia ja mojokastiketta

Grillattua kananpoikaa, tomaatti-pastasalaattia ja mojokastiketta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Españolin lisukkeena maistuu takuuvarma ja kesäinen pastasalaatti. Mojokastikkeella kruunattu Minuuttipihvi ja raikas pastasalaatti ovat kesäpäivän pelastus.

40 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Español 760 g

310 g pastaa, esimerkiksi farfallea
5 valkosipulin kynttä
400 g keltaisia ja punaisia kirsikkatomaatteja
1 kourallinen kalamata-oliiveja paloiteltuna
2 rkl ruohosipulia silputtuna
1 ruukku basilikaa hienonnettuna
½ kurkku kuutioituna
4 rkl valkoviinietikkaa
1 dl laadukasta oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

1,5 dl mojokastiketta (linkki reseptiin sivupalkissa)


Resepti

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä kylmällä vedellä. Sekoita pasta, kirsikkatomaatit, oliivit ja kurkku isossa kulhossa.

Hiero valkosipuli morttelissa hienoksi tahnaksi. Lisää mukaan ruohosipuli, basilika, etikka, suola, mustapippuri ja oliiviöljy. Sekoita hyvin ja sotke pastasalaatin joukkoon.

Grillaa Kananpojan Minuuttipihvejä kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pinnat alkavat pisaroimaan. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

  • Laktoositon Laktoositon