Grillattua Kananpojan makkaraa ja lämmintä kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia

Grillattua Kananpojan makkaraa ja lämmintä kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä ja grillaa viipaleisiin kaunis väri kuumassa grillissä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
  • Silppua lehtipersilja. Laita grillatut kesäkurpitsaviipaleet kulhoon ja sekoita mukaan murustettu vuohenjuusto, paahdetut pinjansiemenet, silputtu lehtipersilja ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Grillaa makkaroita keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes niissä on kaunis grillattu pinta ja ne ovat läpikotaisin kuumia.
  • Tarjoa makkaroiden kaverina kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia ja nauti.

Kokeile reseptejä