Grillattua kananpojan makkaraa, tilli-korianteriperunasalaattia ja romescoa

Grillattua kananpojan makkaraa, tilli-korianteriperunasalaattia ja romescoa

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

Romesco

  • Asettele romescon ainekset pinjansiemeniä lukuun ottamatta foliovuokaan. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää mukaan oliiviöljy ja pyöräytä sekaisin.
  • Kypsennä romescon aineksia noin 220-asteisessa grillissä kannen alla noin 25 minuuttia. Kun paprikat ovat kypsyneet pehmeiksi, kippaa kaikki grillatut romescon ainekset kulhoon. Lisää joukkoon pinjansiemenet. Surauta sileäksi sauvasekoittimella ja jäähdytä.

Perunasalaatti

  • Puolita perunat. Leikkaa retiisit paperinohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai mandoliinilla. Hienonna tilli sekä korianteri. Hienonna salottisipuli.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

  • Grillaa makkarat kauniin värisiksi keskilämmöllä noin 8 minuuttia välillä käännellen ja tarjoa perunasalaatin ja romescon kera.

Kokeile reseptejä