Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillattua kananpojan pihviä ja maissi-vuohenjuustosalsaa

Grillattua kananpojan pihviä ja maissi-vuohenjuustosalsaa

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Grillatusta maissista, täyteläisestä vuohenjuustosta ja tomaatista valmistuu aivan mieletön salsa Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Españolin lisukkeeksi. Kas näin, espanjalainen grilli-illallinen on katettu. Buen apetito!

40 min

5-6 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Español 760 g

1 pkt esikeitettyä maissia
100 g vuohenjuustoa
250 g kirsikkatomaatteja
10 mintunlehteä
½ sitruunan mehu
3 rkl rypsiöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Leikkaa vuohenjuusto paksuiksi viipaleiksi ja grillaa molemmin puolin nopeasti kuumassa grillissä. Grillaa maisseihin kaunis grillipinta. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Leikkaa maissista pituussuunnassa jyvät irti terävällä veitsellä. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.

Grillaa minuuttipihvit kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pinta pisaroi ja ne ovat mehukkaan kypsiä. Tarjoa heti maissi-vuohenjuustosalsan kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.