Grillattua kananpojan pihviä ja maissi-vuohenjuustosalsaa
Grillatusta maissista, täyteläisestä vuohenjuustosta ja tomaatista valmistuu aivan mieletön salsa Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Españolin lisukkeeksi. Kas näin, espanjalainen grilli-illallinen on katettu. Buen apetito!
5-6 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g
1 pkt esikeitettyä maissia
100 g vuohenjuustoa
250 g kirsikkatomaatteja
10 mintunlehteä
½ sitruunan mehu
3 rkl rypsiöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Leikkaa vuohenjuusto paksuiksi viipaleiksi ja grillaa molemmin puolin nopeasti kuumassa grillissä. Grillaa maisseihin kaunis grillipinta. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Leikkaa maissista pituussuunnassa jyvät irti terävällä veitsellä. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.
Grillaa minuuttipihvit kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pinta pisaroi ja ne ovat mehukkaan kypsiä. Tarjoa heti maissi-vuohenjuustosalsan kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon