Grillattua kananpojan rintaa ja marinoitua fetaa

Grillattua kananpojan rintaa ja marinoitua fetaa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tämä kanaherkku on mahtieväs vaikka metsäretkelle. Valmista marinoitu feta jo kotoa lähtiessä, ja lämmitä kananpojan kypsä rintafilee nuotiolla tai grillipaikalla kuumaksi. Tämän jälkeen voit nautiskella mehukasta kananpoikaa ihailevien katseiden ympäröimänä.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Kypsät Liekkigrillifileet 460 g

 

Marinoitu feta:

300 g fetajuustoa
2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
2 rkl hienonnettua basilikaa
1 punainen chili viipaloituna
1 pienen appelsiinin raastettu kuori ja mehu
1 dl laadukasta oliiviöljyä
½ tl rouhittua mustapippuria

 


Resepti

Sekoita kaikki marinoidun fetan ainekset kulhossa ja anna maustua puolen tunnin ajan huoneenlämmössä.

Poista kypsät kananpojan fileet pakkauksesta. Grillaa keskilämmöllä 5 minuuttia välillä käännellen. Tarjoa heti marinoidun fetan ja raikkaan salaatin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon