Grillattua kanapekonimakkaraa ja lämmintä kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia

Grillattua kanapekonimakkaraa ja lämmintä kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Grillatun kanapekonigrillimakkaran lisukkeena tarjoiltavassa lämpimässä salaatissa kesäkurpitsa on hauskasti lätyskäksi leikattu, joten se on helppo grillata nopeasti kuumassa grillissä. Hifistelijäkokki leikkaa kesäkurpitsan mandoliinilla, mutta homma hoituu myös yhtä näppärästi terävällä juustohöylällä.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Kanapekoni grillimakkara 260 g


1 kesäkurpitsa
n. 50 g vuohenjuustoa
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
3 rkl oliiviöljyä
½ ruukkua lehtipersiljaa
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä ja grillaa viipaleisiin kaunis väri kuumassa grillissä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Silppua lehtipersilja. Laita grillatut kesäkurpitsaviipaleet kulhoon ja sekoita mukaan murustettu vuohenjuusto, paahdetut pinjansiemenet, silputtu lehtipersilja ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

Grillaa makkaroita keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes niissä on kaunis grillattu pinta ja ne ovat läpikotaisin kuumia. Tarjoa makkaroiden kaverina kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia ja nauti.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon