Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillattuja isoja siipiä ja maustettua hapankermaa

Grillattuja isoja siipiä ja maustettua hapankermaa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kariniemen uudet kalkkunan isot grillisiivet ovat valmiiksi maukkaassa Kansas City rub -mausteseoksessa. Sitruunalla ja hunajalla maustettu hapankerma pehmentää mukavasti siipien tulisuutta.

40 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen iso grillisiipi maustettu n. 1,0 kg


Sitruunalla maustettua hapankermaa:

4dl Creme fraichea
½ sitruunakuori raastettuna
2rkl oliviiöljyä 
1rkl hunajaa
Suolaa ja pippuria maun mukaan


Resepti

Ota siivet huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsennystä. Grillaa siipiä miedolla lämmöllä välillä käännellen n. 30-40 min kunnes ne ovat kypsiä. 

Sitruunalla maustettua hapankermaa:

Sekoita Creme Fraichen joukkoon raastettu sitruunankuori. Mausta sitten hapankermaa oliiviöljyllä ja hunajalla. Lisää hyppysellinen suolaa ja pippuria ja tarkista maku.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.