Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillatut delipihvit, sitruuna-parmesaanikastike ja grillattua, vihreää parsaa

Grillatut delipihvit, sitruuna-parmesaanikastike ja grillattua, vihreää parsaa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kesä ja kaikki grilliin tirisemään. Minuuttipihvi® Limone Italianon pariksi sopii keväinen parsa ja raikas sitruuna.

35 min

6 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi Limone Italiano 360 g

2 rkl oliiviöljyä
2 nippua parsaa
3 rkl oliiviöljyä
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
3-4 luomusitruunaa
6 pitaleipää


Resepti

Grillaa minuuttipihvit molemmin puolin, noin 3 minuuttia/puoli. Voit myös paistaa pihvit parillapannulla. 

Huuhtele parsat ja napsauta kova tyvi pois. Voitele parsat öljyllä ja grillaa ne nopeasti napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Halkaise pestyt sitruunat ja voitele leikkuupinta öljyllä. Grillaa sitruunat ja pitaleivät grilllissä tai parillalla.

Tarjoa pihvit parsojen ja pitaleivän kanssa. Purista pihvien päälle mehua grillatuista sitruunoista.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.