Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillatut delipihvit, sitruuna-parmesaanikastike ja grillattua, vihreää parsaa

Grillatut delipihvit, sitruuna-parmesaanikastike ja grillattua, vihreää parsaa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kesä ja kaikki grilliin tirisemään. Kananpojan pariksi sopii keväinen parsa ja raikas sitruuna.

35 min

6 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kanalassa kuoriutunut kananpojan delipihvi sitruuna-parmesaani 490 g

2 rkl oliiviöljyä
2 nippua parsaa
3 rkl oliiviöljyä
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
3-4 luomusitruunaa
6 pitaleipää


Resepti

Sekoita sitruuna-parmesaanimarinadi pihvien joukkoon. Anna maustua ½ tuntia. Pyyhkäise pihvien pinta öljyllä ja grillaa ne molemmin puolin, noin 3 minuuttia/puoli.

Huuhtele parsat ja napsauta kova tyvi pois. Voitele parsat öljyllä ja grillaa ne nopeasti napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Halkaise pestyt sitruunat ja voitele leikkuupinta öljyllä. Grillaa sitruunat ja pitaleivät.

Tarjoa pihvit parsojen ja pitaleivän kanssa. Purista pihvien päälle mehua grillatuista sitruunoista.

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.