Grillatut fileepihvit, sitruuna-parmesaanikastike ja grillattua, vihreää parsaa
Kesä ja kaikki grilliin tirisemään. Minuuttipihvi® Hunajan pariksi sopii keväinen parsa ja raikas sitruuna.
6 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g
2 rkl oliiviöljyä
2 nippua parsaa
3 rkl oliiviöljyä
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
3-4 luomusitruunaa
6 pitaleipää
Resepti
Grillaa minuuttipihvit molemmin puolin, noin 3 minuuttia/puoli. Voit myös paistaa pihvit parillapannulla.
Huuhtele parsat ja napsauta kova tyvi pois. Voitele parsat öljyllä ja grillaa ne nopeasti napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Halkaise pestyt sitruunat ja voitele leikkuupinta öljyllä. Grillaa sitruunat ja pitaleivät grilllissä tai parillalla.
Tarjoa pihvit parsojen ja pitaleivän kanssa. Purista pihvien päälle mehua grillatuista sitruunoista.