Grillatut kanavartaat ja marinoitua fetaa
Kanavartaiden teko on hauskaa puuhaa koko perheelle. Vartaat voi halutessaan valmistella jo edellisenä päivänä ja näin helpottaa itse grillailua. Fetan kannattaa antaa marinoitua huoneenlämmössä, sillä oliiviöljy kiinteytyy kylmässä. Tämä ei toki ole vaarallista, sillä huoneenlämpöön nostettaessa öljy alkaa muuttua taas juoksevaksi.
4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g
200 g fetajuustoa
1 dl oliiviöljyä
3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
½ pienen appelsiinin raastettu kuori ja mehu
1 punainen chili hienonnettuna
3 rkl korianteria hienonnettuna
Lisäksi:
Metallisia tai liotettuja puisia varrastikkuja
Resepti
Sekoita fetajuusto, oliiviöljy, lehtipersilja, appelsiinin kuori ja mehu, hienonnettu chili sekä korianteri tarjoiluastiassa. Anna maustua huoneenlämmössä sen aikaa, kun kanavartaat valmistuvat.
Töki kananpojan grillipalat liotettuihin varrastikkuihin ja grillaa vartaita kuumassa grillissä ensin noin 8 minuuttia välillä kääntäen. Laske grillissä lämpöä ja anna vartaiden kypsyä miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.
Tarjoa kanavartaat marinoidun fetajuuston kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon