Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillikananpoikaa americano, aiolia ja raakamakkara-tomaattisalaattia

Grillikananpoikaa americano, aiolia ja raakamakkara-tomaattisalaattia

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Yhdet tykkää siivistä, toiset fileistä. Kananpojan fileitä, siipiä ja paistileikevartaita sisältävästä Combo Americanosta löytyy kanaherkut jokaiseen makuun.

30 min

6 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Grilliboxi n. 1,7 kg

1 pkt HK Maakarit Pampan Pablo
2 rasiaa kirsikkatomaatteja puolitettuna
4 valkosipulin kynttä viipaleina
½ dl sherryetikkaa
1 dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 pnt korianteria silputtuna
½ tl kuivattuja chipotlehiutaleita

Lisäksi:

1,5 dl aiolia (linkki reseptiin sivupalkissa)


Resepti

Kuumenna grilli. Aloita kanojen grillaus siipipaloista ja paistileikevartaista. Grillaa siipiä ja paistileikkeitä noin 30 minuuttia välillä käännellen, pidä lämpiminä. Grillaa pihvit noin 3 minuuttia per puoli, kunnes kypsiä ja saat niihin kauniin grillipinnan.

Pursota makkara kuorestaan pieniksi palleroiksi. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja paista makkarapalleroihin kaunis väri. Lisää sekaan sherryetikka ja viipaloidut valkosipulit ja chipotlehiutaleet. Kiehauta ja kaada makkaraseos kulhoon puolitettujen kirsikkatomaattien päälle. Lisää joukkoon oliiviöljy, silputtu korianteri, suola ja rouhittu mustapippuri. Sekoita ja tarjoa grillikanan ja aiolin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.