Grillikananpoikaa americano, aiolia ja raakamakkara-tomaattisalaattia
Yhdet tykkää siivistä, toiset fileistä. Kananpojan fileitä, siipiä ja paistileikevartaita sisältävästä Combo Americanosta löytyy kanaherkut jokaiseen makuun.
6 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Grilliboxi n. 1,7 kg
1 pkt HK Maakarit Pampan Pablo
2 rasiaa kirsikkatomaatteja puolitettuna
4 valkosipulin kynttä viipaleina
½ dl sherryetikkaa
1 dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 pnt korianteria silputtuna
½ tl kuivattuja chipotlehiutaleita
Lisäksi:
1,5 dl aiolia (linkki reseptiin sivupalkissa)
Resepti
Kuumenna grilli. Aloita kanojen grillaus siipipaloista ja paistileikevartaista. Grillaa siipiä ja paistileikkeitä noin 30 minuuttia välillä käännellen, pidä lämpiminä. Grillaa pihvit noin 3 minuuttia per puoli, kunnes kypsiä ja saat niihin kauniin grillipinnan.
Pursota makkara kuorestaan pieniksi palleroiksi. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja paista makkarapalleroihin kaunis väri. Lisää sekaan sherryetikka ja viipaloidut valkosipulit ja chipotlehiutaleet. Kiehauta ja kaada makkaraseos kulhoon puolitettujen kirsikkatomaattien päälle. Lisää joukkoon oliiviöljy, silputtu korianteri, suola ja rouhittu mustapippuri. Sekoita ja tarjoa grillikanan ja aiolin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon