Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillisiivet kahdella kastikkeella

Grillisiivet kahdella kastikkeella

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

 Kanawingsit ja dippikastikkeet ovat klassinen grilliherkku, mutta valmista se tänä kesänä jumbo-koossa Kariniemen isoista grillisiivistä.

20 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen iso grillisiipi maustettu n. 1,0 kg

Grilliketsuppi:

1 kg tomaatteja halkaistuna
200 g salottispulilia
4 valkosipulinkynttä
1 rkl suolaa
3 rkl sokeria
0,5 dl valkoviinietikkaa, omenaviinietikkaa tai vaaleaa balsamicoa
0,5 dl rypsiöljy

Jogruttikastike:

400 g turkkilaista jogurttia
½ sitruunan kuori raastettuna
½ sitruunan mehu (noin 2 rkl)
0,5tl suolaa
2 tl sokeria
1 valkosipulinkynsi raastettuna

 


Resepti

Valmista grilliketsuppi:

Laita kaikki ainekset foliovuokaan ja vuoka grilliin. Anna paahtua, kunnes ainekset ovat saaneet väriä ja sipuli on pehmennyt (noin 15 -20min).
Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.
Valuta tehosekoittimeen rypsiöljy ohuena nauhana koneen pyöriessä.

Valmista jogurttikastike:

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.


Grillaa siivet pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi ja rapeapintaisiksi.
Anna hetki jäähtyä ja tarjoa kastikkeiden kera.

 

Vinkki: ylijääneitä kastikkeita kannattaa hyödyntää seuraavan päivän grilliherkuissa.