Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Halloween PÖÖ

Halloween PÖÖ

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Valmista hauska tarjoilu halloween-juhliin KanaSetin kanarenkaista ja juustosta. Jokainen vieras voi saada PÖÖn omalle lautaselleen tai ne voivat odottaa rivissä ottajiaan. Kanaisa PÖÖ nautitaan dippaamalla renkaat Ö:n herkullisiin pisteisiin. Toisissa pisteissä maistuu nacho-cheese ja toisessa pepparillon kolme pippuria.

15 min

5 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Mikroon Mikroon

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kanaset friteeratut kanarenkaat 330 g

1 pkt kovaa juustoa, esim. Gouda Salaneuvos®
grillitikkuja


Resepti

Paista KanaSetin kanarenkaita 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Renkaat voi lämmittää myös minuutissa mikrossa, mutta uunissa ne saavat kauniimman ja rapeamman pinnan.

Höylää juustosta ensin pois päällikerros. Leikkaa sitten juusto vaakasuuntaan noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Muotoile viipaleista sen jälkeen hedelmäveitsellä P-kirjaimia. Jos haluat käyttää juuston mahdollisimman tarkkaan, voit tehdä yhdestä viipaleesta kaksi P-kirjainta, kunhan leikkaat ne oikealla tavalla vastatusten.

Seivästä grillitikkuun juustoinen P ja kaksi kanarengasta. Aseta tikku lautaselle ja tipauta lusikalla Ö:n pisteet paikoilleen. Toisen renkaan yläpuolelle KanaSetin nacho-cheese-dippiä, toisen yläpuolelle KanaSetin pepparillo-dippiä. Tee jokaiselle vieraalle oma PÖÖ-lautanen, tai sitten noutopöytään iso tarjoiluvati täynnä kanaisia PÖÖ-tikkuja.

Illan tullen pyöräytä kanarenkaat PÖÖ:n dippipisteissä ja haukkaa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.