Hauska halloweenkurpitsa
Kariniemen Poppiksista ja KanaSet Kanaranskiksista syntyy nopeasti herkullinen tarjoilu halloweenjuhliin. Kurpitsa on helppo mitoittaa oman tarjoiluastian kokoiseksi. Jos aineksia jää yli, voit tehdä niistä vaikka cocktailtikkuja kurpitsan seuraksi.
6-8 annosta
-
Uuniin
-
Mikroon
Valmistusaineet
1 kpl Kariniemen KanaSet® Kanaranskikset 330 g
1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis
1 kurkku
1 rasia kirsikkatomaatteja
Resepti
Kypsennä Poppiksia ja kanaranskiksia 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Leikkaa sillä aikaa kurkun toisesta päästä 8-10 cm mittainen pala kurpitsan kannaksi. Halkaise se vielä pitkittäissuuntaan puoliksi ja muotoile alareunaan pieni kulma. Pilko loppu kurkusta paksuiksi viipaleiksi, ja puolita viipaleet lopuksi.
Asettele laakealle tarjoiluastialle KanaSetin dipit kurpitsan silmiksi, ja muotoile niiden ympärille kanaranskiksista kurpitsan ääriviivat kuvan mukaisella tavalla. Kaartuvimmat kanaranskikset kannattaa sijoittaa kurpitsan yläosaan. Asettele seuraavaksi kirskikkatomaattinenä sekä puolikkaita kurkkuviipaleita hampaiksi. Täytä tyhjäksi jäänyt alue Poppiksilla. Viimeistele kurpitsa vielä asettamalla paikoilleen sen kannaksi muotoiltu kurkku sekä tipauttamalla pienet kirsikkatomaatit dippien keskelle saadaksesi kurpitsalle villin katseen.
Hauskaa halloweenia!
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon