Hedelmäinen kanapiirakka
Maukas kanapiiras on helppo tehdä valmiin piirakkapohjan avulla. Hedelmäistä sävyä broilerin kylkeen tuovat aprikoosit.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g
1 kpl valmis piirakkapohja, pakaste
150 g fetakuutioita
2 ps (à 150 g) pakastepinaattia sulatettuina
6 kpl (kourallinen) kuivattuja aprikooseja suikaloituina
1 kpl kananmuna
2 dl ruokakermaa
Resepti
Ota piirakkapohja sulamaan. Ruskista fileesuikaleet pannulla ja yhdistä joukkoon hyvin valutettu pinaatti ja aprikoosisuikaleet. Painele taikina halkaisijaltaan 26 cm piirakkavuokaan ja kaada seos tasaisesti taikinan päälle, ja ripottele päälle fetakuutiot. Vatkaa kananmuna ja ruokakerma yhteen ja kaada piirakan päälle.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes pinta on hyvin ruskistunut.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen