Helpoista helpoin kanakastike
Ihan vain muutamastakin hyvin valitusta aineksesta saa tehtyä herkullisen broilerikastikkeen. Kokeile tätä nopeaa reseptiä kun arjen kiireet ahdistavat! Yksinkertaisesti herkullinen kanakastike maistuu takuulla koko perheelle - riisin, tai vaikkapa pastan kera. Halutessasi voit vaihtaa hunajamarinoitujen paistisuikaleiden tilalle kananpojan fileesuikaleet, mutta huomiothan, että pakkauskoko on eri.
4-6 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistisuikale hunaja 800 g
3 rkl rypsiöljyä
500 g Apetit Muurikka-kasvikset pehmeän pippurinen
2 dl omenamehua
2 dl kuohu- tai ruokakermaa
Resepti
- Ruskista paistisuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyn kera ja lisää pannulle kasvikset. Jatka ruskistamista, kunnes kasviksetkin alkavat saada väriä.
- Lisää omenamehu ja kerma ja hauduta n. 5 minuuttia. Tarkista suolan riittävyys.
- Jos haluat paksumman kastikkeen, suurusta ruokalusikallisella maizenaa ja anna kiehua vielä pari minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin seurana.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen