Helpot kananuudelit
Tämä broileriruoka sopii itämaiseen makuun. Valmista nopea nuudeliherkku vaikkapa illanistujaisiin tai vain omaksi iloksesi.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g
2 rkl seesamiöljyä
3-4 salottisipulia
2-3 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
150 g sokeriherneenpalkoja
225/140 g vesikastanjoita, säilöttynä tai 140 g pakasteena
3 rkl hoisinkastiketta
Lisäksi:
1-2 l vettä
200 g chilinuudelia
3 rkl seesamiöljyä
(korianteria)
Resepti
Kuumenna seesamiöljy wokkipannussa ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi tai suikaloi porkkanat.
Valuta säilötyt vesikastanjat.Lisää pannuun salottisipulit, valkosipulinkynnet, porkkanat, sokeriherneenpalot ja vesikastanjat.Kääntele muutaman minuutin ajan. Mausta hoisinkastikkeella ja nosta kastike sivuun.
Kiehauta vesi ja nosta kattila pois liedeltä. Lisää chilinuudelit kiehuvan kuumaan veteen muutamaksi minuutiksi ja anna seistä kannen alla.
Valuta neste pois.
Kuumenna öljy wokkipannussa ja paista valutettuja nuudeleita hetki.
Lisää joukkoon kastike ja sekoita ainekset.
Koristele halutessasi tuoreella korianterilla.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Kevytsuolainen
-
Runsasproteiininen
-
Vähärasvainen