Helppo kananpojan nuudelikulho
Tämä Kariniemen kotiseudun tyyliin valmistettu nuudelikulho on todellinen arjen pelastaja ja nälän selättäjä. Valmistus on helppoa ja nopeaakin nopeampaa. Ja mikä tärkeinä lopputulos vie kielen mennessään.
2 annosta
-
Mikroon
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut fileepalat 200 g
1 nippua / 120 g udon nuudeleita
5 dl valmista ramenlientä (Sooci) tai vahvaa kanalientä
4 rkl soijaa
1 kevätsipulin varsi
1 punainen chili
Lisäksi:
4 rkl kimchiä
Resepti
Kiehauta ramenliemi sekä soija ja lisää mukaan nuudelit. Keitä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kuumenna fileepalat mikrossa tai paistinpannulla. Viipaloi chili ja kevätsipuli.
Annostele nuudelit kulhoihin ja kaada päälle liemi. Viimeistele viipaloiduilla chilillä ja kevätsipulilla. Tarjoa nuudelikulho kananpojan fileepalojen sekä kimchin kera.
-
Laktoositon