Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Helppo marokkolainen kanapata

Helppo marokkolainen kanapata

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kariniemen kotiseutu maistuu myös Pohjois-Afrikasta makua ammentavassa marokkolaisessa kanapadassa. Suoraan uuninkestävässä pakkauksessaan valmistuva herkullinen kanapata on suorastaan hämmästyttävän helppo valmistaa. Pataa voi jokainen varioida makunsa mukaan, mutta tässä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ehdotus.

65 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Marokkolainen kanapata 700 g

1 kourallinen oliiveja
3 kpl perunoita kuorittuna ja lohkottuna
2 rkl harissa -maustetahnaa
3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
loraus vettä
2 rkl paahdettuja manteleita


Resepti

Avaa kanapadan pakkaus ja sekoita mukaan oliivit, lohkotut perunat, harissa, osa lehtipersiljasta ja vesi. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita koko komeus pakkauksineen uuniin ja paista noin 60 minuuttia, kunnes kananpoika on pehmeää ja perunat kypsiä.

Viimeistele herkku paahdetuilla manteleilla ja lopulla lehtipersiljalla.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.