Helppo one pot Tikka Masala

Helppo one pot Tikka Masala

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Nimi on harhaan johtava, sillä kyseessä ei ole helppo, vaan naurettavan helppo Tikka Masala. Ja vaikka nimi muuta väittääkin, ei annoksessa ole käytetty tikkaa vaan kotimaista kananpoikaa Kariniemen kotiseudulta.

40 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Kanapata Tikka Masala 700 g

1 dl basmatiriisiä
4 dl kookoskermaa
1 dl kuivattuja aprikooseja kuutioituna

Lisäksi:

cashewpähkinöitä
tuoretta korianteria


Resepti

Sekoita riisi, kookoskerma ja kuivatut aprikoosikuutiot Kanapata Tikka Masalan joukkoon ja paista 200-asteessa (kiertoilma) 35-40 minuuttia, kunnes kananpoika on kypsää ja mureaa. Lisää välillä tarvittaessa nestettä.

Paahda pähkinät kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat paahteisen värin.

Viimeistele Tikka Masala paahdetuilla pähkinöillä ja korianterilla. Nauti.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon