Helppo one pot Tikka Masala
Nimi on harhaanjohtava, sillä kyseessä ei ole helppo, vaan naurettavan helppo tikka masala. Ja vaikka nimi muuta väittääkin, ei annoksessa ole käytetty tikkaa vaan kotimaista kananpoikaa Kariniemen kotiseudulta.
3-4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Kanapata Tikka Masala 700 g
1 dl basmatiriisiä
4 dl kookoskermaa
1 dl kuivattuja aprikooseja kuutioituna
Lisäksi:
cashewpähkinöitä
tuoretta korianteria
Resepti
Sekoita riisi, kookoskerma ja kuivatut aprikoosikuutiot Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Kanapata Tikka Masalan joukkoon ja paista 200 asteessa (kiertoilma) 35-40 minuuttia, kunnes kananpoika on kypsää ja mureaa. Lisää välillä tarvittaessa nestettä.
Paahda pähkinät kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat paahteisen värin.
Viimeistele tikka masala paahdetuilla pähkinöillä ja korianterilla. Nauti!
-
Gluteeniton
-
Laktoositon