Helppo panerointi
Tämän yksinkertaisen niksi avulla paneroit broilerin fileet helposti ja siististi. Paneroidut pihvit voi paistaa pannun sijasta uunissa, kevyemmin ilman paistorasvaa.
4 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi 400 g
2 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
1 sitruunankuori raastettuna
1 pakastepussi
mustapippuria
Dippi:
200 g turkkilaista jogurttia
¼ sitruunankuori raastettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ tl suola
1 tl sokeri tai hunaja
Resepti
Mittaa kaikki aineet pussiin ja ravista sekasin. Lisää Ohuen ohuet fileepihvit pussiin ja ravista sekaisin. Lado paneroidut fileepihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Voit paistaa fileet myös paistinpannussa öljyssä. Nopeaa ja helppoa, eikös?
Dippikastikkeeseen sekoita kaikki aineet keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa 15 minuuttia
Katso myös niksivideo: Näin paneroit helposti ja siististi
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen