Herkulliset kanacannellonit
Nyt koko perhe yhdessä valmistamaan cannelloneja eli pastaputkia. Tee makoisa täyte broilerin jauhelihasta. Päälle tomaatti- ja valkokastike ja sitten vain uuniin paistumaan. Herkullista!
6 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
12 kpl tuorepasta lasagnelevyjä
1 sipuli kuutioituna
100 g tuorejuustoa
100 g babypinaattia
suolaa ja mustapippuria
Tomaattikastike:
1 sipuli kuutioituna
loraus oliiviöljyä
400 g tomaattimurskaa
2 tl sokeria
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
3 valkosipulinkynttä murskattuna
(chilijauhetta)
Juustokastike:
50 g voita
½ dl vehnäjauhoja
4 dl täysmaitoa
1 tl suolaa
1 dl emmental-raastetta
Resepti
Tomaattikastike: kuullota sipulikuutioita öljyssä muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, sokeri, suola ja mustapippuri (ja chili). Anna hautua hiljalleen 30 min ja lisää lopuksi joukkoon valkosipuli.
Juustokastike: kuumenna maito kattilassa tai mikrossa. Sulata voi toisessa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Anna jauhon hetki kypsyä voissa, mutta älä anna seoksen ruskistua. Sekoita kuuma maito joukkoon pienissä erissä koko ajan vatkaten. Anna kastikkeen hautua hiljalleen 10 min välillä sekoittaen. Mausta lopuksi suolalla ja lisää joukkoon juustoraaste. Sekoita kunnes juusto on sulanut.
Ruskista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon sipulikuutiot. Sekoittele hetki ja lisää pannulle pinaatinlehdet. Kun pinaatti alkaa kutistua, nosta pannu liedeltä ja lisää joukkoon tuorejuusto sekä mausteet.
Levitä lasagnelevyt työlaudalle ja jaa täyte levyille. Kääri levyt rullalle ja siirrä rullat voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle tomaattikastike ja päällimmäiseksi juustosta tehty valkokastike. Paista 200 °C uunissa 15 - 20 min.
Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia