Hot wings mix ja kukkakaalisalaattia
Perinteinen perunasalaatti on herkkua, mutta oletkos koskaan kokeillut käyttää perunan sijaan kukkakaalia? Kukkakaalisalaatti on täydellinen lisuke Kariniemen Kananpojan Hot wingsien Peach Sriracha & Crispy kanssa tarjoiltavaksi.
2-4 annosta
-
Uuniin
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g
Kukkakaalisalaatti:
1 keskikokoinen kukkakaali
2 dl majoneesia
2 valkosipulin kynttä
1 rkl Dijon-sinappia
½ tl rouhittua mustapippuria
ripaus currya
suolaa
Resepti
Leikkaa kukkakaali pikkurillinpään kokoisiksi nupuiksi. Ryöppää nuppuja noin 15 sekunnin ajan suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä nopeasti jäävedessä. Valuta ja kuivaa kukkakaalit huolellisesti ja sekoita loput ainekset sekaan. Lopputulos on hieman perinteistä perunasalaattia muistuttava.
Levitä siivet tasaisesti uunipellille ja paista 225 asteessa (kiertoilma) noin 30 minuuttia, kunnes siivet ovat kauniisti paahtuneita ja kypsiä. Tarjoa siivet kukkakaalisalaatin ja vaikkapa porkkanapölkkyjen kera. Herkullisen lopputuloksen saat myös grillaamalla siipiä grillin keskilämmöllä noin 30 minuuttia välillä käännellen.
Tarjoa wings combo kukkakaalisalaatin kera ja nauti.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon