Hunaja-bbq paistileikkeet ja raikas sitrussalaatti
Sekoita kesäinen hedelmäsalaatti kanapihvien makua täydentämään. Valmiiksi hunajalla ja bbq:lla maustetut Kananpojan paistileikkeet kypsyvät nopeasti grillissä.
3-4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike marinoitu 700 g
2 limeä
2 appelsiinia
2 greippiä
2 verigreippiä
1 punasipuli suikaleina tai kuutioina
1 dl rypsiöljyä
1 rkl sokeria
1,5 tl suolaa
pieni nippu ruohosipulia hienonnettuna
Resepti
Kuori kaikki hedelmät terävällä veitsellä siten, että hedelmän lihan pinta paljastuu. Leikkaa hedelmälohkot irti kalvoja myöden. Purista hedelmien rangoista mehut ja lisää mehun joukkoon rypsiöljy, sokeri ja suola. Aja kastike sauvasekoittimella tasaiseksi ja sekoita kastike hedelmälohkojen ja punasipulin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia ja viimeistele ruohosipulilla ennen tarjoilua.
Grillaa kananpojan pihvit keskilämpöisessä grillissä 5-10 minuuttia per puoli. Anna pihvien levähtää hetki ja tarjoile sitrussalaatin kera.
Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen