Hunaja-BBQ paistivartaat ja grillikasviksia

Hunaja-BBQ paistivartaat ja grillikasviksia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Herkulliseksi maustettu hunaja-bbq paistivarras on mainio tarjottava sellaisenaan tai muun grilliruoan lisänä. Vartaat sopivat myös rentoihin kesäjuhliin. Paistiliha sopii erinomaisesti grillaukseen, sillä se pysyy grillissä mehevänä. Voit koota grillattavaa puisiin grillihaarukoihin ja grillata paistivartaiden kanssa. Helppoa syötävää käsiä sotkematta!

Tämä resepti on tuotettu yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.

 

30 min

3 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 Kariniemen Kananpojan Paistivarras hunaja-BBQ n. 500 g

1 keskikokoinen kesäkurpitsa
½ iso punainen paprika
6 salottisipulia
½ dl rypsiöljyä
2 rkl soijakastiketta
1 punainen chilipaprika
2 valkosipulinkynttä


Resepti

Ota Kananpojan paistivartaat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi. Paloittele paprika reiluiksi suupaloiksi. Kuori salottisipulit.
Laita kulhoon rypsiöljy ja soijakastike. Hienonna chilipaprika ja kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kasvikset kastikkeessa. Pujota ne puisiin grillihaarukoihin. Grillaa paistivartaat grillissä välillä kääntäen tai kypsennä uunissa grillivastuksella 250-275 -asteessa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä, kunnes ovat kypsiä ja kauniin värisiä.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen