Hunaja-nuggettivartaat
Uuusista hunajaisista kananugeteista valmistat hauskat ja värikkäät kanavartaat illanistujaisiin, leffaherkuiksi tai vaikkapa lastenkutsuille.
5 annosta
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Nuggetit 200 g
150 g juustoa
200 g Cantaloupe-melonia
Dippikastike
200 g kermaviiliä
2 tl currya
100 g säilykemangoa kuutioina
ripaus suolaa tarvittaessa
Resepti
Lämmitä Hunaja-nuggetit tai tarjoa kylmänä.
Kuutioi juusto ja kuorittu meloni.
Pujota ainekset vuorotellen varratikkuihin.
Sekoita kermaviilin joukkoon currya ja kuutioitua säilykemangoa.
Tarkista maku. Lisää joukkoon tarvittaessa ripaus suolaa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen