Hunajaiset kanapihvit ja portobellorisottoa
Pehmeä risotto maistuu grillatun Kananpojan Fileepihvin seurana. Voit käyttää myös muita sieniä ja lisätä halutessasi broilerin ja riisin joukkoon kesäkasviksia sekä tuoreita yrttejä.
4-6 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileepihvi hunaja 1 kg
öljyä grilliparilan voiteluun
Portobellorisotto:
3 rkl oliiviöljyä
150 g portobellosieniä tai muita sieniä revittynä
1 pieni sipuli kuutioituna
3 dl risottoriisiä
1dl kuivaa valkoviiniä
1 kasvisliemikuutio
n. 1 l vettä
mustapippuria myllystä
suolaa
tuoretta kynteliä
parmesaanijuustoa raasteena
nokare voita
Resepti
Aloita risotosta. Hienonna sienet ja sipuli. Kuumenna öljy kattilassa tai reunallisessa paistokasarissa, lisää sienet ja sipulit ja kääntele, kunnes sienet menevät kasaan ja neste haihtuu. Lisää kattilaan riisi ja kääntele hetki. Kaada perään valkoviini ja sekoittele, kunnes viini on imeytynyt riisiin. Sekoita ainesten joukkoon kasvisliemikuutio. Kaada kattilaan vesi muutamassa erässä ja anna sen välillä imeytyä riiseihin lisäämisten välillä. Keittele ja sekoittele risottoa noin 15-20 minuuttia. Mausta ruoka lopuksi mustapippurilla, parmesanilla, voilla ja kyntelillä. Tarkista maun herkullisuus.
Grillaa Kananpojan Fileepihvit kuumassa, öljytyssä grillissä tai paista pannulla. Tarjoa risoton kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen