Hunajasiivet ja curry-perunasalaatti
Hunajaiset kanansiivet ovat mukavan mietoja ja maistuvat lapsillekin. Valmista broilerin seuraksi ihastuttava currylla maustettu perunasalaatti.
3-4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g
6 isoa kypsää perunaa
2 dl viinirypäleitä
1 prk säilykemangoa, valutettuna
1 ruukku tuoretta korianteria
200 g kermaviiliä
1 rkl currya jauheena
Resepti
Kypsennä siivet leivinpaperilla vuodatulla uunipellillä 200-225 asteessa uunissa, kunnes siipipalat ovat saaneet kauniin värin ja ovat kypsiä.
Kuori ja kuutioi pypsät perunat. Puolita viinirypäleet ja paloittle varovasti valutettu säilykemango.
Silppua korianteri.
Sekoita kermaviilin joukkoon curry ja kääntele kastike varovasti salaattiainesten joukkoon.
Tarjoa maukas salaatti siipien kanssa.
Voit korvata osan kermaviilistä majoneesilla ja lisätä salaattiin halutessasi esimerkiksi mozzarellapalloja.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen