Iloiset Poppis-kiitäjät
Iloiset Poppis-kiitäjät hauskuuttavat lapsia ja juhlavieraita.
6-8 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g
1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis Cheddar
1 pkt kirsikkatomaatteja
1 ruukku salaattia
mustia oliiveja
capriksia
puisia varrastikkuja
cocktailtikkuja
Resepti
Lämmitä Poppiksia 10 minuutin ajan joko 200-asteisessa uunissa tai miedolla lämmöllä paistinpannulla välillä käännellen. Valitse suurimmat salaatinlehdet ja asettele ne tarjoiluastiaan kiitäjien alustaksi. Keihästä varrastikku täyteen Poppiksia, paitsi viimeiseksi lisää kirsikkatomaatti. Voit tehdä eri tikkuja eri Poppis-mauille tai laittaa useampaa makua samaan tikkuun. Laita majoneesitäplät kirsikkatomaattiin silmien kohdalle. Siivuta oliiveja ja laita täten syntyneitä oliivirenkaita majoneesitäplien ympärille. Majoneesista tulee silmän keskusta ja se myös pitää oliivin paikoillaan. Pistä kahteen cocktailtikkuun caprikset päähän ja laita ne sitten kirsikkatomaattiin tuntosarviksi törröttämään. Nosta kiitäjät varovasti lehtipedilleen. Yksi Poppis-paketti riittää 3-4 kiitäjään.
Katso kaikki hauskat Poppis-reseptit täältä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen