Ilonan pekonikana
Tässä on tv:stä tuttu Ilonan pekonikana! Kääri Kananpojan Minuuttipihvien ympärille pekonia ja paista ne rapeaksi pannulla. Valmista broilerin seuraksi ihastuttava mozzarella-pestosalaatti.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt (4 kpl) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g
suolaa
mustapippuria myllystä
n. 170-200 g HK Amerikan Pekoni®
öljyä tai voita paistamiseen
Täyte:
½-1 dl tuorejuustoa tai sulatejuustoa, maustettua tai maustamatonta
3-6 rkl hienonnettuja yrttejä (esim. basilikaa tai persiljaa)
Pesto-mozzarellasalaatti:
6 isoa kypsää perunaa, kiinteämaltoista
150 g kirsikkatomaatteja
125 g mozzarellajuustoa paloina
70 g rucolaa
½ dl salaattisiemeniä tai pinjansiemeniä
n. 1 dl pestokastiketta (resepti alla), voit käyttää myös valmista vihreää pestokastiketta
Vihreä pestokastike:
2 ruukkua basilikaa
70 g parmesanraastetta
50 g pinjansiemeniä
1 iso valkosipulinkynsi
1 ½ dl oliiviöljyä
Resepti
Ota kananpojan Minuuttipihvi® huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Ripottele pihvien pinnalle molemmin puolin kevyesti suolaa ja rouhi mustapippuria. Sekoita tuorejuusto ja silputut yrtit keskenään. Jaa täyte Minuuttipihvien keskelle keoksi ja kääri pihvit varovasti rullalle. Käännä Amerikan pekoni® Minuuttipihvien ympärille. Paista Minuuttipihvit kypsiksi pannussa molemmin puolin.
Kuori kypsät perunat ja leikkaa ne sopiviksi suupaloiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele mozzarella. Laita ainekset vadille yhdessä rucolan kanssa. Paahda salaattisiemeniä tai pinjansiemeniä kuumalla pannulla käännellen. Lisää siemenet salaattiainesten joukkoon.
Valmista pestokastike. Laita basilika, parmesanraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella. Sekoita pesto salaattiainesten joukkoon. Tarjoa salaatti rapeiden Kananpojan Minuuttipihvien seurana.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen