Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Inkiväärillä maustettua kanan sisäfileetä, thaidressing ja papaijasalaattia

Inkiväärillä maustettua kanan sisäfileetä, thaidressing ja papaijasalaattia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Teemu Laurell haluaa tuoda pienen palan Thaimaan makumaailmaa kesäiseen ruokapöytään. Raikas papaijasalaatti saa makunsa kirpeästä thaikastikkeeta. Valmista kastike ja leikkaa salaattiainekset ennen vieraiden saapumista, niin voit vain koota ne nopeasti samaan kulhoon ennen tarjoilua.

20 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan sisäfilee kookos-inkivääri 400 g


Thaidressing:

1dl limemehua 
1dl rypsiöljyä 
1dl kookosöljyä 
1dl kalakastiketta

 Papaijasalaatti:

2 papaijaa
1 punainen tuore chili 
100g paahdettuja maapähkinöitä 
20 kpl kirsikkatomaatteja
1 ruohosipuli
Yrttejä

 


Resepti

Ota sisäfileet huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsennystä. Grillaa sisäfileitä paistinpannulla tilkassa öljyä 5-10 min välillä käännellen. 

Thaidressing:

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Papaijasalaatti:

Kuori papaija ja leikkaa tämän jälkeen siitä ohuita lastuja. Leikkaa lastut vielä pitkittäin niin, että saat papaijatikkuja. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja ruohosipuli paloiksi. Sekoita puolikkaat tomaatit sekä papaija. Lisää joukkoon siivutettu chili, yrtit sekä paahdetut maapähkinät. Mausta thaidressingillä ja tarkista maku.

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.