Inkiväärillä maustettua kanan sisäfileetä, thaidressing ja papaijasalaattia

Inkiväärillä maustettua kanan sisäfileetä, thaidressing ja papaijasalaattia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Teemu Laurell haluaa tuoda pienen palan Thaimaan makumaailmaa kesäiseen ruokapöytään. Raikas papaijasalaatti saa makunsa kirpeästä thaityylisestä salaatinkastikkeesta. Valmista kastike ja leikkaa salaattiainekset ennen vieraiden saapumista, niin voit vain koota ne nopeasti samaan kulhoon ennen tarjoilua.

20 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g


Thaidressing:

1dl limemehua 
1dl rypsiöljyä 
1dl kookosöljyä 
1dl kalakastiketta

 Papaijasalaatti:

2 papaijaa
1 punainen tuore chili 
100g paahdettuja maapähkinöitä 
20 kpl kirsikkatomaatteja
1/2 pnt kevätsipulia
korianteria koristeluun

 


Resepti

Ota sisäfileet huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsennystä. Grillaa sisäfileitä paistinpannulla tilkassa öljyä 5-10 min välillä käännellen. 

Thaidressing:

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Papaijasalaatti:

Kuori papaija ja leikkaa tämän jälkeen siitä ohuita lastuja. Leikkaa lastut vielä pitkittäin niin, että saat papaijatikkuja. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja ruohosipuli paloiksi. Sekoita puolikkaat tomaatit sekä papaija. Lisää joukkoon siivutettu chili, yrtit sekä paahdetut maapähkinät. Mausta thaidressingillä ja tarkista maku.

Reseptivinkkejä: