Italialainen kanapasta
Tällä reseptillä valmistat nopeasti maistuvan broileripastan, aitoon italialaiseen henkeen. Keitä kananpojan fileiden kylkeen tagliatellea ja viimeistele annos näyttäväksi minimozzarellapalloilla.
3-4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g
rypsiöljyä paistamiseen
1 sipuli kuutioituna
2-3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
500 g paseerattua tomaattia
100 g yrttituorejuustoa
tuoretta basilikaa leikattuna
tuoretta persiljaa leikattuna
muutaman timjaminoksan lehdet
mustapippuria myllystä
(suolaa)
tagliatelle pastaa
150 g minimozzarellapalloja
Resepti
Kuumenna öljy suuressa pannussa. Paista tai grillaa fileepihvejä pari kolme minuuttia molemmin puolin ja nosta ne sitten lautaselle odottamaan. Laita pannulle sipulikuutiot ja anna niiden hieman pehmetä öljyssä. Kaada ainesten joukkoon paseerattu tomaatti ja yrttituorejuusto. Mausta seos mustapippurilla ja yrteillä. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama minuutti ja nosta paistetut kananpojat vielä sen sekaan kuumenemaan.
Tarjoa kanakastike keitetyn pastan kanssa. Ripottele annosten päälle minimozzarellapalloja.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen