Jouluiset Poppis-tontut

Jouluiset Poppis-tontut

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tarjoile iloisia Poppis-tonttuja naposteltavaksi pikkujouluissa tai luo jouluisaa tunnelmaa ihan vain arkeen. Kuvan lopputuloksesta voit lisätä Instagramiin hashtagilla #leikkimäänvaisyömään

15 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g

1 pkt miniluumutomaatteja tai 3 kpl tavallisia tomaatteja
1 pkt minimozzarellaa
suippoparikoita
cocktail-tikkuja


Resepti

Kuumenna Poppiksia 200-asteisessa uunissa tai pannulla noin 10 minuuttia. Leikkaa miniluumutomaatit kahtia poikittaissuuntaan. Yhdistä cocktail-tikulla puolikas miniluumutomaatti ja uunista tullut Poppis. Lisää tikkuun vielä minimozzarella tonttulakin tupsuksi. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tonttulakit leikkaamalla tavallisen tomaatin ensin puoliksi poikittain ja sitten puolikkaan vielä neljään tai kuuteen osaan tomaatin koosta riippuen.

Leikkaa suippopaprikoiden suipot päät irti ja aseta ne Poppisten päälle tonttulakeiksi. Paprikoista saat muotoiltua myös toispuoleisia tonttulakkeja leikkaamalla veitsellä kartion. Yhdistä paprikahatut Poppiksiin cocktailtikuilla.

Hyvää joulua!

Katso kaikki hauskat Poppis-reseptit täältä.

  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen