Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kalkkunakeitto vihreä curry

Kalkkunakeitto vihreä curry

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Lempeän tulinen ja kevyt kalkkunakeitto on täsmälääkettä pimeneviin iltoihin. Kalkkunan fileepihvi antaa hieman uudenlaisen fiiliksen yleensä kananpojasta valmistettuun keittoon. Halutessasi voit lisätä mukaan perunaa tai bataattia, jolloin saat keitosta hieman ruokaisamman.

35 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunan fileepihvi, miedosti suolattu 400 g

1 pieni munakoiso
1 nippu kevätsipulia
1 punainen paprika
1 punasipuli
1 prk vihreää currytahnaa
1 punainen chili
2 rkl thaimaalaista kalakastiketta
1 pnt korianteria silputtuna
2 rkl rypsiöljyä
2 dl kookoskermaa
4 kpl kaffirlimenlehtiä


Resepti

Leikkaa kalkkunan fileepihvit noin 2 x 2 cm paloiksi. Kuutioi munakoiso ja paprika. Viipaloi kevätsipuli, chili ja punasipuli.

Paista kalkkunakuutiot lähes kypsiksi rypsiöljyssä ja siirrä ne kattilaan. Kuumenna pannu uudelleen ja freesaa munakoisot, paprika ja punasipuli niin, että ne alkavat pehmenemään, siirrä kattilaan. Lisää pannulle puoli litraa vettä ja kaada kattilaan kalkkunan ja vihannesten joukkoon. Lisää mukaan currytahna kaffirlimenlehdet, kalakastike sekä kookoskerma ja kuumenna kiehuvaksi.

Keittele seosta noin 8 minuuttia ja lisää joukkoon kevätsipuli, chili ja korianteri. Sammuta liedeltä virta ja anna keiton tekeytyä vielä hetki. Tarjoa lisäksi esimerkiksi patonkia.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.