Kana-caesarsalaatti
Herkullinen kastike huipentaa tämän ruokaisan broilerisalaatin maut. Helppo kanasalaatti valmistuu melkein käden käänteessä. Ja ei kuin nautiskelemaan!
1-2 annosta
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g
½ kerä amerikansalaattia
1 romainesalaatti
100 g parmesania lastuina
Valkosipulikrutongit:
4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
n. 25g voita
½ tl suolaa
1 valkosipulinkynsi
Kastike:
2 valkosipulinkynttä
anjovista oman maun mukaan
puolikkaan sitruunan mehu
1 dl majoneesia
mustapippuria
Resepti
Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja kuutioi leivät. Paista kuutiot voin kanssa pannulla vaaleanruskeiksi ja rapeiksi. Lisää paistamisen loppuvaiheessa suola ja murskaa joukkoon valkosipuli. Nosta valmiit krutongit talouspaperin päälle jäähtymään.
Huuhtele salaatit, kuivaa ne ja revi lehdet. Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi.
Valmista sitten kastike. Hienonna kala ja valkosipulinkynnet. Lisää niiden joukkoon sitruunanmehu ja majoneesi. Mausta seos mustapippurilla. Sekoita kastike salaattiin varovasti nostellen. Ripottele salaatin päälle vielä parmesan ja krutongit.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen