Kana-caprese pizza grillissä
Caprilaiseen salaattiin kuuluu basilikaa, tomaattia ja mozzarellaa. Kokeile samoja aineksia broilerin seuraksi pizzan päälle, niin saat ihanan kesäisen perjantaiherkun! Tämä pizzaresepti on täydellinen kesäkokkaukseen myös siksi, että koko ateria laitetaan ulkona grillillä.
3-6 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli 350 g
Pizzapohja:
15 g tuorehiivaa
750 g vehnäjauhoja
15 g suolaa
½ l kädenlämpöistä vettä
15 g sokeria
½ dl oliiviöljyä
Valio Emmental (punaleima) juustoraastetta
2 pkt Buffalo mozzarella -juustoa
1 pkt kirsikkatomaatteja puolikkaina
1 pnt basilikaa revittynä
Resepti
Grillaa pihvejä 2 min molemmin puolin. Asettele pihvit folionyyttiin vetäytymään. Suikaloi kypsät minuuttipihvit.
Sekoita kaikki pohjan aineet ja vaivaa (yleiskoneessa n. 10 minuuttia). Kohota kylmässä mieluiten yön yli. Paloittele taikina 100 g paloiksi ja kauli ne 1-2 mm paksuiksi pizzapohjiksi. Aseta kaulittu pizzapohja grilliritilän päälle ja grillaa noin 30 sekuntia. Poista pizzapohja grillistä. Käännä pizzan grillattu puoli ylöspäin ja täytä kirsikkatomaateilla tai tomaattikastikkeella ja juustolla. Grillaa pizzaa epäsuorassa lämmössä kannen alla 2-3 min. Laita pizzan päälle tuoretta mozzarellaa, suikaloituja minuuttipihvin paloja ja basilikaa. Voit lisätä vielä suolaa, pippuria jä oliiviöljyä makusi mukaan.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia